Activiteiten in het voorjaar 2013

In 2013 zal er weer voldoende te doen zijn. Een impressie van onze activiteiten voor het komend voorjaar:
Vorig jaar heeft Jan van der Born een Socratisch gesprek geleid. Ook dit jaar gaat hij dit weer doen maar in een iets andere vorm op woensdag 6 en 13 maart as.. Meer informatie op onze agenda.
Voorts heeft Twanneke Dijkstra, docente Humanistisch Vormings Onderwijs, zich bereid getoond een workshop met als onderwerp 'Vragen staat vrij' te geven. De datum is dinsdagavond 12 maart in Grandcafé Koekenbier. Meer informatie in onze agenda.
Inmiddels staat ook al vast de cursus ‘Filosofie van de levenskunst’. Deze gaat 20 maart van start. Meer informatie is te vinden in de agenda van onze website. Heeft u interesse, wacht dan niet te lang met inschrijven en let op de uiterste inschrijfdatum want ‘vol is vol’.
Peter de Wit gaat een workshop geven met als onderwerp ‘Durf te kiezen’. Houd donderdagavond 11 april hiervoor vrij. Zie voor meer informatie onze agenda.
Alle bovenstaande activiteiten vinden plaats in het voorjaar. Dus als u geïnteresseerd bent, vergeet dan niet regelmatig  de agenda op onze website te raadplegen.
Ten slotte: ook dit jaar wordt In Purmerend regelmatig een Humanistisch Café gehouden op de zondagmiddag en ook hier geldt weer dat de data en onderwerpen op de agenda te vinden zullen zijn. Het eerstvolgende café is op 24 maart as.. Peter de Wit verzorgt daar ook de workshop 'Durf te kiezen'.
Geplaatst op woensdag 6 februari 2013

Alle nieuws items

Nieuwsflits

Meld je aan voor de e-mail nieuwsflits van het Humanistisch Verbond, afd. Noord-Holland Noord